Ny. Sz. elismerő szavai a banánkúráról

Kedves vendégünk a banánkúrával kapcsolatban szerzett tapasztalatait osztotta meg velünk.

Engem ért az a megtiszteltetés, hogy elsőként próbálhattam ki a banánkúrát a Vendégházban.

Őszintén szólva nem tudtam, hogy mire számítsak (testi érzetekben), mert korábban a léböjtöt próbáltam csak, amit imádtam. Ezt a kúrát egyébként a hajhullásom miatt választottuk ki Antóniával. Kombináltuk a Sensolite fényágy napi használatával, illetve búzafűlé reggelenkénti fogyasztásával. A kúra teljesen kényelmes volt, a banán mellett joghurt, alma és zabkeksz volt a napi táplálékom. Rengeteg energiám volt, minden egyes tornán (napi 2-szer) részt vettem, naponta túráztam és még futni is voltam többször. A 10 nap hosszúnak tűnik, de annyira jó szokott lenni a társaság és a programok, hogy az idő csak repül.

A böjt eredménye, hogy nagymértékben csökkent a hajhullás, illetve 3,3 kg-tól is megszabadultam, valamint azóta vegetáriánus lettem.

Mindenkinek szívből ajánlom ezt a csodás helyet és a banánkúrát! Ny. Sz.

(2019. november)

Rólunk

Léböjt, léböjtkúra, böjt, méregtelenítés, Buchinger-, és Mayr-kúrák: Vitalizáló Vendégház, Visegrád. Böjtölésre válaszd az elsőt és az eredetit Visegrádon. 1995 óta több száz elégedett vendég! Böjtvezetőnk 22 éves gyakorlata és állandó jelenléte biztosíték a sikeres kúrához!

Kapcsolat

Visegrádi Vitalizáló Vendégház, Arádi Antónia kúravezető

2025 Visegrád, Feketehegy u.

Tel: (+36) 20 / 9280514
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél

Ne maradjon le a Vendégház akciós turnusairól, iratkozzon fel hírlevelünkre!