Reggeli izzasztó testcsomagolás

Segítségével életbe lép a testtisztító mechanizmus, beindul a salaktalanítási folyamat.

Egy speciális kezelés, mely kora reggel, amikor a test az élettani hatásoknak köszönhetően intenzíven tud reagálni a hideg/meleg ingerre, a mesterségesen előidézett „LÁZ” hatására a testtisztító mechanizmus életbe lép, a laza izomtónus támogatásával a salaktalanítási folyamat beindul.

A testhőmérséklet a pakolás ideje alatt 2-3 fokkal emelkedik, s a megnövelt hőmérséklet a májműködést fokozza, amely az anyagcserére is serkentőleg hat. Nő a test ellenálló képessége, erősödik az immunrendszer.

Az aktív izzadás során fokozódik a bőr faggyúmirigy termelése, mely egy simább, puhább bőrkép elérését segíti.

mesterseges laz 02

Technikája

A kora reggeli órában a testet nedves (hideg) lepedőbe csavarva (alá speciális, előmelegített (iszap-párnákat téve) dunyha alatt, mintegy 2 órát kell eltölteni.

Rólunk

Léböjt, léböjtkúra, böjt, méregtelenítés, Buchinger-, és Mayr-kúrák: Vitalizáló Vendégház, Visegrád. Böjtölésre válaszd az elsőt és az eredetit Visegrádon. 1995 óta több száz elégedett vendég! Böjtvezetőnk 22 éves gyakorlata és állandó jelenléte biztosíték a sikeres kúrához!

Kapcsolat

Visegrádi Vitalizáló Vendégház, Arádi Antónia kúravezető

2025 Visegrád, Feketehegy u.

Tel: (+36) 20 / 9280514
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél

Ne maradjon le a Vendégház akciós turnusairól, iratkozzon fel hírlevelünkre!