Böjt Visegrádon

"Az úgynevezett erőhelyeken intenzívebben tapasztalhatjuk meg az energiákat. Ezeken a pontokon magasabb rezgésű és tiszta energiák vannak jelen, ezért az itt töltött idő lelket emelő, testi bajoknak enyhülést hozó. Magyarországon számos ilyen hely van. Visegrád is ilyen." – írja a Nők lapja. A Visegrádi Vitalizáló Vendégház is ilyen erőhelyen fekszik.

Arádi Antónia vagyok, a Visegrádi Vitalizáló Vendégház tulajdonosa. Egymáshoz nagyon hasonló termékek és szolgáltatások mindig elérhetőek lesznek. A választás ezek között mindenkinek a saját döntése.

bojt visegradon 2024 01

Harminc évvel ezelőtt egy krízishelyzetben az egészséges élet és az ehhez kapcsolódó értékek közvetítése mellett köteleztem el magam. A hosszú évek során szerzett tapasztalat ezzel az elkötelezettséggel párosulva alkot teljes egészet.

Öröm számomra, hogy kedves vendégeinknek segíthetek egészségesebben és boldogabban élni.

Nem elhanyagolható az a tény sem, hogy legtöbbjük itt-tartózkodása során 5-8 kiló súlyfeleslegtől is megszabadul, jóllehet nem a fogyókúra az elsődleges cél.

Remélem, hogy Ön, kedves leendő Vendégünk, fentieket méltányolva hozza meg döntését, és jelenlétével megtiszteli Vendégházunkat.

Nézzen körbe honlapunkon, olvassa el mások tapasztalatait. Kérdés esetén állok rendelkezésére.

Üdvözlettel:
Arádi Antónia

Rólunk

Léböjt, léböjtkúra, böjt, méregtelenítés, Buchinger-, és Mayr-kúrák: Vitalizáló Vendégház, Visegrád. Böjtölésre válaszd az elsőt és az eredetit Visegrádon. 1995 óta több száz elégedett vendég! Böjtvezetőnk 22 éves gyakorlata és állandó jelenléte biztosíték a sikeres kúrához!

Kapcsolat

Visegrádi Vitalizáló Vendégház, Arádi Antónia kúravezető

2025 Visegrád, Feketehegy u.

Tel: (+36) 20 / 9280514
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél

Ne maradjon le a Vendégház akciós turnusairól, iratkozzon fel hírlevelünkre!