Aktuális akciónk

Vendégeink jó része rendszeres látogatója a vendégház Facebook-oldalának (Visegrádi Vitalizáló Vendégház) és sokan csatlakoztak már a Facebook zárt csoportunkhoz is, a Visegrádi Vital-Life Csoporthoz.

Ez utóbbit annak érdekében hoztuk létre, hogy azon a kedves vendégeinknek, akik részt vettek egy-egy böjt-kúrán, segítsünk – a 25 éves tapasztalat alapján – egy egészségtudatos életmód kialakításában. Rengeteg tanács, tapasztalat, esetenként – a vendégház orvosának, dr. Lakatos Annának – orvosi tanács is helyt kap a zárt csoport oldalán.

A csoportba kizárólag azokat a kedves vendégeket várjuk, akik már korábban nálunk böjtöltek és biztatjuk a csoport tagjait arra, hogy egymással is osszák meg élményeiket, tapasztalataikat.

Ezen felül, a csoport tagjai minden esetben ELSŐKÉNT ÉRTESÜLNEK A KEDVEZMÉNYES böjtölési lehetőségeinkről, turnusokról!

A csoportba FB-oldalunkról vagy ezen a linken keresztül lehet belépni: https://www.facebook.com/groups/251281839043463/

vital life

Rólunk

Léböjt, léböjtkúra, böjt, méregtelenítés, Buchinger-, és Mayr-kúrák: Vitalizáló Vendégház, Visegrád. Böjtölésre válaszd az elsőt és az eredetit Visegrádon. 1995 óta több száz elégedett vendég! Böjtvezetőnk 22 éves gyakorlata és állandó jelenléte biztosíték a sikeres kúrához!

Kapcsolat

Visegrádi Vitalizáló Vendégház, Arádi Antónia kúravezető

2025 Visegrád, Feketehegy u.

Tel: (+36) 20 / 9280514
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél

Ne maradjon le a Vendégház akciós turnusairól, iratkozzon fel hírlevelünkre!