NYÍLT NAP A VISEGRÁDI VITALIZÁLÓ VENDÉGHÁZBAN

Többször megfogalmazott igényre való tekintettel, NYÍLT NAPOT tartunk a Vendégházban 2021. szeptember 19-én vasárnap – 14-17 h között!

A látogatóknak (akik esetleg évek óta figyelemmel kísérik az eseményeket, de még nem látták a vendégházat) alkalmuk lesz megtekinteni a 8 szobát, a különféle szobatípusokat, a közösségi tereket, medencét, szaunát, torna-teraszt, kontúrfásli-masszázs helyiséget, SENSOLITE fényágyat. Nem utolsósorban a vendégházat körülölelő hegyek panorámájában gyönyörködhetnek.

Kérdéseikre a kúravezető, Arádi Antónia válaszol majd, aki 1995 óta tart léböjt- és egyéb tisztitó kúrákat Visegrádon.

A rövid látogatás ideje alatt is érezhetővé válik Magyarország egyik energetikai központjának, Visegrádnak a kisugárzása, amely hozzájárul a böjtkúrák hatékonyságához.

Előzetes jelentkezéseket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kérjük.

Rólunk

Léböjt, léböjtkúra, böjt, méregtelenítés, Buchinger-, és Mayr-kúrák: Vitalizáló Vendégház, Visegrád. Böjtölésre válaszd az elsőt és az eredetit Visegrádon. 1995 óta több száz elégedett vendég! Böjtvezetőnk 22 éves gyakorlata és állandó jelenléte biztosíték a sikeres kúrához!

Kapcsolat

Visegrádi Vitalizáló Vendégház, Arádi Antónia kúravezető

2025 Visegrád, Feketehegy u.

Tel: (+36) 20 / 9280514
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél

Ne maradjon le a Vendégház akciós turnusairól, iratkozzon fel hírlevelünkre!