Magdi levele

Magdi reméli, hogy hamarosan újra alkalma lesz feltöltődni a Vendégházban.

Kedves Antónia!

Nagyon köszönöm a jókívánságaidat és örömmel tölt el, hogy biztonsági övként a jövőben is számíthatok rá, hogy újra feltöltődhetek a Házadban.

Bár most valóban másról szól, egy ideig másról fog szólni az életem. Rendkívüli módon örülünk Palkónak. Most Péterrel mindkettőnket szinte kizárólag csak a fiunk érkezése foglalkoztat.  Egyébként jól vagyunk, jól vagyok, a meleg viselése valóban kellemetlen időnként, de hát eltörpülnek ezek a hétköznapi dolgok.

Mindenképpen értesítelek, ha megszületett Palkó és nagyon jólesik a sok kedves gondolat, amit küldesz. Örülök, hogy léteznek a világban az általad teremtett otthonhoz hasonló helyek, ahol feltöltődhetünk és kívánom, hogy minden jóság, amiben részesülünk általad, megtérüljön és visszahulljon Rád.

Üdvözlettel,
Magdi

(2017. július)

Rólunk

Léböjt, léböjtkúra, böjt, méregtelenítés, Buchinger-, és Mayr-kúrák: Vitalizáló Vendégház, Visegrád. Böjtölésre válaszd az elsőt és az eredetit Visegrádon. 1995 óta több száz elégedett vendég! Böjtvezetőnk 22 éves gyakorlata és állandó jelenléte biztosíték a sikeres kúrához!

Kapcsolat

Visegrádi Vitalizáló Vendégház, Arádi Antónia kúravezető

2025 Visegrád, Feketehegy u.

Tel: (+36) 20 / 9280514
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél

Ne maradjon le a Vendégház akciós turnusairól, iratkozzon fel hírlevelünkre!