PG újabb e-mailje

PG minden kedves böjtölő "sorstársának" nagyon Boldog Új Évet és kitartást kíván.

Minden Kedves Visegrádi sorstársamnak nagyon Boldog Új Évet kívánok!

Remélem jól vagytok és jól indult az év... :-))

Én éppen ledolgozom az ünnepek alatt felszedett kilókat és kompenzálom a "bűnözéseimet". Főzőm a gerslit, meg a zabpehely - kását. Általában a többiekkel eszem "rendes" ételt, de mindig vannak ilyen kotyvalékok, hogy kéznél legyenek. Kisebb adagokat eszem, ahogyan Antónia mondta. Szerdánként tartok egy napos léböjt kúrát és múlt vasárnap elkezdtem egy 40 napos alkohol böjtöt is. :-((

Követem mindenben Antónia útmutatásait - sikerült is az ünnepi plusz 3 kilómat megint leadni. Így visszanyertem a Visegrádon és utána elért örömteli "versenysúlyomat".

Szerencsére a Visegrádon első reggel mért 8,4-es cukor szintem 5,5 körül van rendszeresen. Ez már önmagában megérte az önfegyelmet, bár a többi laboreredmény is sokat javult. Elnézést, hogy újévkor öntelek nyakon benneteket ennyi személyes infóval. Azzal, hogy megosztom veletek, könnyebb erőt gyűjtenem a folytatáshoz. :-)) Olyan, mintha együtt "csinálnánk" és annak ösztönző a hatása - számomra. :-))

A mozgással még vannak kihívásaim: többet kellene. Persze ez elhatározás kérdése: sokszor nehezen kezdek hozzá, nincs elég elszántság, kedv. :-((

Szóval tökéletesen működik az "Arádi Antónia" módszer! Egy nagy baj van vele azonban, amiről nem szabad megfeledkezni: nehéz követni és betartani ...De működik! :-)))

Kedves Visegrádi Böjtölős Sorstársak! Sok kedves emlék maradt az akkori napokból :-) Jó volt veletek együtt végig "küzdeni", szenvedni a böjtölést.

Sikeres és Boldog Új Évet kívánok nektek! Jó hangulatú böjtölésekkel! P.G.

Rólunk

Léböjt, léböjtkúra, böjt, méregtelenítés, Buchinger-, és Mayr-kúrák: Vitalizáló Vendégház, Visegrád. Böjtölésre válaszd az elsőt és az eredetit Visegrádon. 1995 óta több száz elégedett vendég! Böjtvezetőnk 22 éves gyakorlata és állandó jelenléte biztosíték a sikeres kúrához!

Kapcsolat

Visegrádi Vitalizáló Vendégház, Arádi Antónia kúravezető

2025 Visegrád, Feketehegy u.

Tel: (+36) 20 / 9280514
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél

Ne maradjon le a Vendégház akciós turnusairól, iratkozzon fel hírlevelünkre!