Katalin levele

Katalin gyomrának és önbecsülésének is nagyon jót tett a kúra.

Kedves Antónia!

Januárban vettem részt a Mayr-kúrán, ami akut gyomorfájásom miatt volt szükséges, mivel a klasszikus orvostudomány nem tudott vele mit kezdeni. A gyomromnak és az önbecsülésemnek nagyon jót tett a kúra, főleg az hogy egyáltalán végig tudtam csinálni. Kellemes mellékhatásként sikerült a súlyomat az álom 60 kg alá terelni.

Párkapcsolatomnak is jót tett a kis távollét. Több nőgyógyász mondta, hogy beavatkozás nélkül nem lehet gyerekem, mert a női hormonháztartásom nincs teljesen rendben. Abban a tudatban éltünk, hogy gyermekünk létrehozását sok orvosi tortúra fogja megelőzni. Lassan eltelt 2 év, majd a kúráról hazaérkezés után februárban terhes lettem. Szerintem a böjt mindenféle háztartásomat rendbe rakta.

Most a 8. hónapban vagyok és még mindig dolgozok. Úgy néz ki, hogy kisfiam lesz. Eddig minden laborom jó volt és általában jól viselem a megpróbáltatásokat. Egyedül a gyomrom nem valami jó, mert rengetegnek érzem a gyomorsavamat, ami természetesnek mondható. Eddig összesen 7 kg-t szedtem fel a nyári étvágytalanságomnak és a gyomorfájásnak köszönhetően.

Szóval szeretném megköszönni, hogy létrehoztad eme vállalkozásodat és örülök, hogy részt vehettem benne.

Sok hasonló sikert kívánok a "munkádhoz"!!!

Üdv:

Katalin
(2006. augusztus)

Rólunk

Léböjt, léböjtkúra, böjt, méregtelenítés, Buchinger-, és Mayr-kúrák: Vitalizáló Vendégház, Visegrád. Böjtölésre válaszd az elsőt és az eredetit Visegrádon. 1995 óta több száz elégedett vendég! Böjtvezetőnk 22 éves gyakorlata és állandó jelenléte biztosíték a sikeres kúrához!

Kapcsolat

Visegrádi Vitalizáló Vendégház, Arádi Antónia kúravezető

2025 Visegrád, Feketehegy u.

Tel: (+36) 20 / 9280514
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél

Ne maradjon le a Vendégház akciós turnusairól, iratkozzon fel hírlevelünkre!