Hajós Péter és Temesi Eszter levele

Péter és Eszter számára igen emlékezetes és tanulságos volt a Visegrádon töltött 10 nap.

Kedves Antónia!

Őszintén szólva, már korábban szerettem volna jelentkezni, de mentségemre szól, hogy a „munkás hétköznapokba” történő visszazökkenés egy kicsit több időt vett igénybe számunkra. Mindkettőnk számára igen emlékezetes és tanulságos volt az együtt töltött 10 nap Visegrádon. Életvitelünkben és táplálkozásunkban alapvető változásokat határoztunk el. Biztosan egyik napról a másikra ezek a változtatások nem egykönnyen oldhatók meg, de a szándék eltökélt. Maximálisan figyelembe vesszük az ételekre és élelmiszerekre adott tanácsaidat és megállapításaidat.

Szándékunkat erősíti az az eredmény, amely a Visegrádról visszaérkezésünk után a vérképemben meglepő változást mutatott. Odautazásunk előtt az én vérem - Serum koleszterin értéke : 7,85 mmol/l – igen magas volt, a vendéglátásod eredményeként, ez az érték 5,25 mmol/l – re csökkent. Nagy megelégedéssel tölt ez az eredmény, ami igazolja a kúra igen hasznos voltát és fontosságát.

Kívánunk további munkádhoz, az egészségesebb élet megismertetéséhez sok erőt, kitartást és további sikereket.

E levél mellékleteként elküldök egy pár fotót, melyek a közös délutáni túráinkon készültek. Készíttetek majd belőle hagyományos képeket is, levélben fogom majd megküldeni, légy kedves majd a Miklósnak átadni.

Hálás köszönet mindenért: Hajós Péter és Temesi Eszter

Rólunk

Léböjt, léböjtkúra, böjt, méregtelenítés, Buchinger-, és Mayr-kúrák: Vitalizáló Vendégház, Visegrád. Böjtölésre válaszd az elsőt és az eredetit Visegrádon. 1995 óta több száz elégedett vendég! Böjtvezetőnk 22 éves gyakorlata és állandó jelenléte biztosíték a sikeres kúrához!

Kapcsolat

Visegrádi Vitalizáló Vendégház, Arádi Antónia kúravezető

2025 Visegrád, Feketehegy u.

Tel: (+36) 20 / 9280514
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél

Ne maradjon le a Vendégház akciós turnusairól, iratkozzon fel hírlevelünkre!