Kati Sárospatakról

A kúrának hála, Kati visszanyerte régi önbizalmát.

Kedves Antónia!

Nem tudok elég hálás lenni a sorsnak, hogy a rátok találtam. Kezdem visszanyerni a régi önbizalmam, kezdek újra önmagam lenni. A kövérségem miatt évek óta zárkózott voltam, de most azt hiszem minden megváltozik. A léböjtkúrát még tartom, most már 15. napja és sikerült leadnom újabb 3 kilót, így most 80,5 kg vagyok. A családom sokat segít, állandóan dicsérgetnek a kitartásom miatt, pedig minden nap főzők és megtudom állni, hogy nem eszek.

Még egyszer köszönöm Nektek, hogy abban a csodálatos környezetben, családias légkörben megtesztek mindent annak érdekében, hogy rajtunk segítsetek. Köszönet Szilviának, Anikónak, Zitának az önzetlen segítségért. Ha valamit tudsz a többiekről, hogy nekik mennyire sikerült a súlyukat megtartani, kérlek írd meg.

Mindenkit szeretettel üdvözlök: Kati Sárospatakról
(2004 tavasz)

Rólunk

Léböjt, léböjtkúra, böjt, méregtelenítés, Buchinger-, és Mayr-kúrák: Vitalizáló Vendégház, Visegrád. Böjtölésre válaszd az elsőt és az eredetit Visegrádon. 1995 óta több száz elégedett vendég! Böjtvezetőnk 22 éves gyakorlata és állandó jelenléte biztosíték a sikeres kúrához!

Kapcsolat

Visegrádi Vitalizáló Vendégház, Arádi Antónia kúravezető

2025 Visegrád, Feketehegy u.

Tel: (+36) 20 / 9280514
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél

Ne maradjon le a Vendégház akciós turnusairól, iratkozzon fel hírlevelünkre!