Jutka levele

Jutka ígéri, a kúra után is betartja a böjtöt.

Kedves Antónia!

Őszintén megvallva kicsit elkeseredtem a Buchinger-kúra végén a csupán 2 kg-os súlycsökkenésem miatt. A léböjtről szóló tájékoztató írja, hogy a valós fogyást a böjt megtörését követő napon lehet megtapasztalni, valamint hogy ezen a héten további súlycsökkenés várható.

Nagyon megörültem ma reggel, ugyanis még 2 kg-mal kevesebbet mutatott a mérleg. A böjt eredményeként a fogyásom így nem 2, hanem 4 kg. Ez jobban összhangban is van az utolsó napon mért 14 cm-es "vékonyodásommal".

Remélem, betartva a kúra utáni időszakra vonatkozóan adott tanácsaidat, tovább karcsúsodom! Jövőre légy szíves a megbeszélt 2 szoba mindegyikét lefoglalni részünkre, ugyanis a fodrásznőm is szeretne a barátnőjével eljönni.

Azt mondta, amikor meglátott a kúra után, hogy nem csak 4 kiló, hanem 8 év mínuszt is kaptam! Köszönök mindent!

Majd még tájékoztatlak, ha hasonló örömök érnek a héten!

Puszillak! Jutka Szekszárdról

Rólunk

Léböjt, léböjtkúra, böjt, méregtelenítés, Buchinger-, és Mayr-kúrák: Vitalizáló Vendégház, Visegrád. Böjtölésre válaszd az elsőt és az eredetit Visegrádon. 1995 óta több száz elégedett vendég! Böjtvezetőnk 22 éves gyakorlata és állandó jelenléte biztosíték a sikeres kúrához!

Kapcsolat

Visegrádi Vitalizáló Vendégház, Arádi Antónia kúravezető

2025 Visegrád, Feketehegy u.

Tel: (+36) 20 / 9280514
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél

Ne maradjon le a Vendégház akciós turnusairól, iratkozzon fel hírlevelünkre!