Banka Anna levele

Banka Anna az egészsége miatt választotta a léböjtkúrát.

Kedves Antónia,

Mielőtt nekikezdtem volna a kúrának, elvégeztettem az évenkénti esedékes üzemorvosi vizsgálatokat, melybe beletartozott a koleszterin, triglicerin és vércukor szint mérése is. Miután meglettek a vizsgálati eredmények, megkértem orvosomat, hogy írjon fel újabb beutalókat koleszterin, triglicerin és vércukor mérésére, mert kíváncsi voltam, hogy a léböjt kúra után hogyan alakulnak a vizsgálati értékek.

Orvosom legnagyobb meglepetésére, rendkívüli változások következtek be a vizsgálatok eredményeinél. Léböjtkúra előtti mérések Közvetlenül a kúra utáni mérések:

Koleszterin 6.5 5.5
Triglicerin 1.5 0.8
Vércukor 5.9 5.2

Az orvosomat azért is lepte meg az eredmény, mert előzetesen az volt a véleménye, hogy a koleszterinszint magassága egyéni adottság, és a táplálkozás milyensége nem sokat módosít az alapadottságokon.

A kúra nagyon jót tett, én nem akartam fogyni, csak méregteleníteni. Ez sikerült is, mivel csak kb. 1 kilóval lettem kevesebb. Azok akik fogyni akartak, 3.5-5.5 kg között veszítettek súlyukból, és jelentős cm-ereket körméreteikből.

Egyedül az első 3 nap volt nehezebb az átállás miatt, de ezt előre tudtuk. A legérdekesebb tapasztalatom az volt, hogy annak dacára, hogy csak leveket fogyasztottunk, megemelkedett az energiaszintünk, és a kirándulásokat, a tornát és az egyéb testgyakorlatokat könnyedén végeztük.

Minden egészséges érdeklődőnek ajánlom a léböjtkúrát. Az a fontos, hogy lélekben készüljenek fel rá. Néha éreztünk éhséget, de ez elterelhető volt, és az eredmény - a testi és lelki felfrissülés mindezért kárpótolt.

A körülmények, az egyedi gondoskodás, a kezelések, masszázsok kitűnőek, nem beszélve a táj varázslatos hatásáról!

Szeretettel: Banka Anna

Rólunk

Léböjt, léböjtkúra, böjt, méregtelenítés, Buchinger-, és Mayr-kúrák: Vitalizáló Vendégház, Visegrád. Böjtölésre válaszd az elsőt és az eredetit Visegrádon. 1995 óta több száz elégedett vendég! Böjtvezetőnk 22 éves gyakorlata és állandó jelenléte biztosíték a sikeres kúrához!

Kapcsolat

Visegrádi Vitalizáló Vendégház, Arádi Antónia kúravezető

2025 Visegrád, Feketehegy u.

Tel: (+36) 20 / 9280514
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél

Ne maradjon le a Vendégház akciós turnusairól, iratkozzon fel hírlevelünkre!