Fülöp Teréz élménybeszámolója

Fülöp Teréz a Nők Lapjának számolt be pozitív tapasztalatairól.

Tisztelt Nők Lapja Szerkesztőség!

Köszönetemet szeretném kifejezni, hogy az Önök jóvoltából 10 napot tölthettem el a Visegrádi Vitalizáló Vendégházban. Mint a léböjt-kúrára kisorsolt 5 nyertes egyike utazhattam oda. Az ott eltöltött idő felejthetetlen volt számomra és életem egyik maradandó élményévé vált. Testileg lelkileg megtisztulva, feltöltődve térhettem vissza a hétköznapi életbe. Persze egy pillanatig sem állíthatom, hogy az ott megszerzett jó közérzet pusztán ajándék, mert aktív hozzáállás is szükséges hozzá. A résztvevőktől némi önfegyelmet és akaraterőt is igényel a kúrán való részvétel, de az eredmény kárpótol mindenért. A vízi és talajtorna, a testkozmetikai kezelések, a csodálatos természeti környezetben tett túrák, a résztvevők egymást segítő légköre és nem utolsósorban vendéglátónk, Arádi Antónia segítő, baráti jelenléte meghozza az eredményt, ami a jó közérzeten kívül jó néhány leadott kilóban és centiméterben is mérhető.

Bátran bíztatok mindenkit, akinek fontos az egészsége próbálja ki a léböjt-kúra biztosította előnyöket.

Társaim nevében is köszönöm a lehetőséget!

Üdvözlettel: Fülöp Teréz, Veszprém

Rólunk

Léböjt, léböjtkúra, böjt, méregtelenítés, Buchinger-, és Mayr-kúrák: Vitalizáló Vendégház, Visegrád. Böjtölésre válaszd az elsőt és az eredetit Visegrádon. 1995 óta több száz elégedett vendég! Böjtvezetőnk 22 éves gyakorlata és állandó jelenléte biztosíték a sikeres kúrához!

Kapcsolat

Visegrádi Vitalizáló Vendégház, Arádi Antónia kúravezető

2025 Visegrád, Feketehegy u.

Tel: (+36) 20 / 9280514
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél

Ne maradjon le a Vendégház akciós turnusairól, iratkozzon fel hírlevelünkre!