Fehér Klári levele

Klári a viszontlátás reményében köszöni a csodálatos tíz napot.

Drága Antónia!

Itthonról szeretném még egyszer megköszönni azt a csodálatos 10 napot, amit abban kis "földi Paradicsomban" tölthettem, amit Te alkottál Magad körül. Valóban teljes kiszakadás volt a napi realitásokból, amikor hazaértem, úgy éreztem, a Marsról pottyantam egy egész más világba. Utólag érzi az ember (én legalább is) hogy nemcsak fizikailag, de lelkileg is mennyire felfrissült. Köszönhető ez persze annak a sok személyes figyelemnek, kedvességnek, amit Tőled kaptam, és persze Anikó mosolygós figyelmes jelenlétének. Legszívesebben ősszel visszamennék, de jövőre, talán egy ennél korábbi dátumban, mindenképpen megjelenek Nálatok, remélem szerencsésebb fizikai állapotban, hogy maximálisan kiélvezhessek mindent, amit csak lehet, a sok kínálatból. Jó hír, hogy ma a kis fodrásznő, amikor meséltem, hol voltam, rögtön tudta, olvasott a helyről a Nők Lapjában.

Antónia kedves, nagy csodálattal és tisztelettel néztem sok és "hősies" munkádat, amivel ezt a csoda-helyet működteted és szívből kívánom, hogy terveid szerint, maximálisan jól alakuljon története továbbra is.

Sok szerencsét és jó egészséget kívánok hozzá, szeretettel - és viszlát, jövőre, Veletek, ugyanott! Fehér Klári

Rólunk

Léböjt, léböjtkúra, böjt, méregtelenítés, Buchinger-, és Mayr-kúrák: Vitalizáló Vendégház, Visegrád. Böjtölésre válaszd az elsőt és az eredetit Visegrádon. 1995 óta több száz elégedett vendég! Böjtvezetőnk 22 éves gyakorlata és állandó jelenléte biztosíték a sikeres kúrához!

Kapcsolat

Visegrádi Vitalizáló Vendégház, Arádi Antónia kúravezető

2025 Visegrád, Feketehegy u.

Tel: (+36) 20 / 9280514
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél

Ne maradjon le a Vendégház akciós turnusairól, iratkozzon fel hírlevelünkre!