Testmozgás

Szombattól szombatig minden reggel 8.15-től 9.45-ig testmozgás az alábbiak szerint:

smovey 02

Szombattól péntekig minden nap 14.30-tól (rendkívüli melegben módosulhat az időpont) Visegrád legszebb részeit ismerteti meg túravezetőnk vendégeinkkel. Hosszú és meredek szakaszokat tartalmazó túrák esetén választható - a kevésbé edzett vendégek számára - a könnyített túra, azaz gépkocsival visszük-hozzuk őket.

Igény szerint Nordic walking botot és oktatást biztosítunk, valamint kipróbálható a mozgást segítő, különleges SMOVEY sporteszközzel való mozgás, séta is.

Csütörtökön ebben az időpontban indiai származású jógaoktató és masszőr által vezetett jóga, életvezetési tanácsokkal. Shrinath Badiger 8 éve él Magyarországon (Esztergom), ajurvedikus masszőrként és a jógaoktatóként kamatoztatja tudását. Hivatásként felsőfokon műveli mindkét tevékenységet. Jól beszél magyarul. Ez a kommunikációs lehetőség is segíti, hogy az első masszázs alkalmával a vendégekkel megbeszélhesse hol-milyen elváltozásokat talál és arra milyen további kezelést (masszázs-fajtát) javasol.

joga

nordic

Nordic Walking (minimum 3 fő esetén indul)

Alkalmazásuk révén a lépések megnyúlnak, azzal együtt, hogy a kezek és a lábak járáshoz szükséges ellentétes mozgása megmarad. Használatuk dinamikát, ritmust ad a gyaloglásnak, s nemcsak a lábakat, hanem a felsőtestet is megmozgatja.Nordic Walking, botos gyaloglás - ez manapság az egyik leggyorsabb ütemben terjedő fitnesz sportág. Ez a speciális járástechnika eltér a hétköznapi gyaloglástól. A legszembetűnőbb különbség a botok használatából adódik.

A Nordic Walking módszert kevésbé edzett vendégeiknek ajánljuk a délutáni túra alternatívájaként. A foglalkozást Rujder Évi vezeti, a szükséges felszerelést, a NW botot biztosítjuk hozzá.

Bővebben a módszerről »

aquafitness

Aquajogging: egy sport izomláz nélkül

Aquajogging - aqua-tréning: a legújabb ismeretek alapján felépített víz-fitness program az izomzat ellazítására, nyújtására és erősítésére szolgál.

Hatásosabb, mit más hasonló kezelések. A víz ellenállásával szembeni mozgás kíméli az ízületeket. Ideális hát- és gerincproblémákra.

Az aquafitness mindenkinek ajánlott. Több generáció sportolhat együtt. Bővebben »

Testedzés

testedzesA testedzéseket vezeti: Rujder Évi,
- aquatréner
- gymstick instruktor
- testépítő edző
- tae-bo edző
- nordic walking oktató
- spinracing oktató
- FMS szaktanácsadó
- SMR System szakértő
- LoveYourBelly oktató. Bővebben »

ÓRAREND és ÓRATÍPUSOK »

Mentés

Mentés