Judit e-mailje

Judit úgy véli, a kúra valóban megtisztulást hozott a testének és a lelkének egyaránt.

Kedves Antónia!

Szerencsésen megérkeztem, de elég nehéz visszailleszkedni a régi kerékvágásba.

Ez a kúra valóban megtisztulás testnek és léleknek egyaránt. Nem csak a családomnak, hanem nekem is feltűnt, hogy mennyivel nyugodtabb vagyok és a gondolkodásom teljesen pozitív lett.

Remélem ez eltart egy darabig, bár ebben a rohanó világban ezt elég nehéz tartani.

De a lényegre térek: hétfő reggel a mérleg 90 kg-ot mutatott!!!

Tehát az indulási és az érkezési súlyom között 5-6 kg különbség volt. Emlékszel? Mi is ezt tartottuk reálisnak. A lányod szavaival élve most tényleg királylány "filing" van!

Most még nagyon szépen folytatom - a bál időpontjáig ez egy garancia - és remélem, hogy a későbbiekben sem lesznek nagy kilengések.

Nem akarom rabolni az idődet, de még egyszer szeretném Neked megköszönni azt a 10 napot! Gratulálok a munkádhoz, amit hallatlan profizmussal és odaadással végzel. Remélem találkozunk még egy kis rehabilitáción.

Üdvözlettel és szeretettel kívánok jó egészséget és boldogságot Neked és családodnak:

Tóthné Varga Judit - Debrecen
(2008. február)

Rólunk

Léböjt, léböjtkúra, böjt, méregtelenítés, Buchinger-, és Mayr-kúrák: Vitalizáló Vendégház, Visegrád. Böjtölésre válaszd az elsőt és az eredetit Visegrádon. 1995 óta több száz elégedett vendég! Böjtvezetőnk 22 éves gyakorlata és állandó jelenléte biztosíték a sikeres kúrához!

Kapcsolat

Visegrádi Vitalizáló Vendégház, Arádi Antónia kúravezető

2025 Visegrád, Feketehegy u.

Tel: (+36) 20 / 9280514
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél

Ne maradjon le a Vendégház akciós turnusairól, iratkozzon fel hírlevelünkre!