Böjt Visegrádon

"Az úgynevezett erőhelyeken intenzívebben tapasztalhatjuk meg az energiákat. Ezeken a pontokon magasabb rezgésű és tiszta energiák vannak jelen, ezért az itt töltött idő lelket emelő, testi bajoknak enyhülést hozó. Magyarországon számos ilyen hely van. Visegrád is ilyen." - írja a Nők lapja. A Visegrádi Vitalizáló Vendégház is ilyen erőhelyen fekszik.

Arádi AntóniaArádi Antónia vagyok, a Visegrádi Vitalizáló Vendégház tulajdonosa. Egymáshoz nagyon hasonló termékek és szolgáltatások mindig elérhetőek lesznek. A választás ezek között mindenkinek a saját döntése.

Húsz évvel ezelőtt egy krízis helyzetben az egészséges élet és az ehhez kapcsolódó értékek közvetítése mellett köteleztem el magam. A hosszú évek során szerzett tapasztalat ezzel az elkötelezettséggel párosulva alkot teljes egészet.

Öröm számomra, hogy kedves vendégeinknek segíthetek egészségesebben és boldogabban élni.

Nem elhanyagolható az a tény sem, hogy legtöbbjük itt-tartózkodása során 5-8 kiló súlyfeleslegtől is megszabadul, jóllehet nem a fogyókúra az elsődleges cél.

Remélem, hogy Ön, kedves leendő Vendégünk, fentieket méltányolva hozza meg döntését, és jelenlétével megtiszteli Vendégházunkat.

Nézzen körbe honlapunkon, olvassa el mások tapasztalatait. Kérdés esetén állok rendelekezésére. Üdvözlettel:

Arádi Antónia