Szolgáltatások

Szauna és infrakabin

Szauna

Az izzadás természetes módon méregteleníti a szervezetet: kitágítja a pórusokat, így a hőség valódi mélytisztítást végez. A meleg jótékony hatására izmaink, idegeink elernyednek, a feszültség okozta gócok eltűnnek, megnyugszunk.

A rendszeres szaunázás egy sor pozitív hatást gyakorol testünkre és lelkünkre egyaránt. Megelőző szerepe lehet például szív- és érrendszeri panaszok, anyagcserezavarok esetén, de a kezdődő felső légúti fertőzés rosszabbodását is megakadályozhatja a tisztító izzadás. A forró levegő és a hideg víz váltogatása ellazítja az izmokat és serkenti a vérellátást, ezzel magyarázható, miért olyan szép és rózsás a bőr színe szaunázás után. A forró padon üldögélve pedig még kellemesen ki is kapcsolhatunk és ellazulhatunk.

Az alapár tartalmazza a napi szaunázást (és utána medencébe csobbanást) 18-21 óra között; az első két óra kizárólag hölgy vendégeknek, az utolsó óra koedukált.

infra

Infrakabin

Kényelmesen, kb. 40 °C hőmérsékleten lehet élvezni jótékony hatását. Az infrahő csak a testet melegíti fel és mélyen, 5 cm-re hatol be a bőr alá, javítva ezzel a bőr rugalmasságát.

Egy 30 perces kezelés bizonyos kalóriaveszteséget jelent, amely egy órás futással ér fel. Emellett kiürülnek a szervezetből a felhalmozódott nehézfémek is. Javítja a keringést és az immunrendszer ellenálló képességét is növeli.

 

Fókuszpont / Life Coaching

A világ egyensúlyához az egyes ember egyensúlyán keresztül vezet az út

"Rácz Cili vagyok, sokak szerint Muszorkány. A múzsa és a boszorkány speciális elegye. A múzsa inspirál, szikrát gyújt, lendületet, erőt ad, bátorít. A boszorkány mindenféle eszköz segítségével aktívan katalizálja a szükséges változási folyamatokat. Mert változni szükséges. Időről időre érdemes megvizsgálni azokat az áthatolhatatlannak megélt falakat, páncélokat az életünkben, amik gátolnak minket a rugalmas felismerésben, fejlődésben, megújulásban. A falakat, amik valójában pille vékony hálók, amelyek észrevétlenül képesek lefoszlani rólunk, ha sikerül egy új nézőpontot, perspektívát találnunk. Tükörként, kapuként, hídépítőként és szívtolmácsként ezt a folyamatot igyekszem támogatni.

Eltökélt szándékom, hogy a rendelkezésemre álló számtalan eszköz segítségével hozzásegítsem a hozzám fordulókat a saját tengelyük, egyensúlyuk, önbecsülésük, értékrendjük, önálló identitásuk megtalálásához, megfogalmazásához, fenntartásához, mert hiszem, hogy a világ egyensúlyához az egyes ember egyensúlyán keresztül vezet az út!"

Rácz Cili az alábbi kérdések feltevését javasolja:

- Hol tart az életem itt és most?
- Mi foglalkoztat leginkább?
- Mik lehetnek azok a gyökérkérdések, amik mentén tovább tudok lépni?
- Mi a viszonyom a változáshoz, mint szükségszerűséghez?
- Mi szükséges ahhoz, hogy egyensúlyban legyek?
- Mi az összefüggés a fejlődés, az önismeret és a diszkomfort helyzetek között?

A kérdésekre adott válaszotok kibontásához tudna a segítségetekre lenni Cili.

3 fő jelentkező esetén a Vendégházban tart foglalkozást.
Ár: 7000 Ft/fő

Rólunk

Léböjt, léböjtkúra, böjt, méregtelenítés, Buchinger-, és Mayr-kúrák: Vitalizáló Vendégház, Visegrád. Böjtölésre válaszd az elsőt és az eredetit Visegrádon. 1995 óta több száz elégedett vendég! Böjtvezetőnk 22 éves gyakorlata és állandó jelenléte biztosíték a sikeres kúrához!

Kapcsolat

Visegrádi Vitalizáló Vendégház, Arádi Antónia kúravezető

2025 Visegrád, Feketehegy u.

Tel: (+36) 20 / 9280514
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél

Ne maradjon le a Vendégház akciós turnusairól, iratkozzon fel hírlevelünkre!