Kutyával a vendégházban

Eltelik hamarosan ez az év is. Reméljük, egészségben. Hiszünk benne, hogy ehhez hozzájárultunk mi is. Minden kedves új és visszatérő vendégünknek köszönjük, hogy megtiszteltek jelenlétükkel, hogy együtt lehettünk néhány napig. Most bezártunk, de a Vitalizáló Vendégház januárban ismét várja vendégeit.

Sokan kérdezik tőlem, hogy az év melyik időszakában a legjobb böjtölni. Nehezen tudnék a kérdésre válaszolni. Vannak, akik szeretik az évet tisztulással kezdeni. Az ünnepek alatt felszedett kilóktól, mérgektől igyekeznek rögtön megszabadulni. Mások a tavaszi böjtöt részesítik előnyben. Sokan megvárják a jó időt, amikor már a teraszon lehet tornázni, és zöldbe borul körülöttünk a természet.

Azoknak a vendégeinknek, akik hosszú ideje minden évben visszatérnek, s már távozáskor lefoglalják a következő böjtölés időpontját, nem kell mindezt elmondani. Leendő vendégeink számára azonban talán hasznos lehet, ha időben ki tudják választani, le tudják foglalni a számukra legmegfelelőbb időpontot. Mert a szabad helyek minden időpontunkra gyorsan elfogynak.

A 2020. évi turnusok időpontjait ide kattintva lehet megtekinteni.

Akik ismernek, tudják, mennyire szeretem az állatokat. Állatok nélkül el sem tudom képzelni az életem. Pontosan tudom, hogy a kutyatulajdonosok nem szívesen hagyják másra kedvencüket, ezért jelöltük ki az egyik kertkapcsolatos szobánkat kutyás gazdik számára. Előzetes egyeztetés után, továbbra is szívesen fogadjuk kutyával érkező vendégeinket. Természetesen a lehetőség korlátozott, ezért azoknak, akik kedvencükkel szeretnének pihenni, s miként Aline is (képünkön), boldogan túrázni a gyönyörű visegrádi hegyekben, érdemes időben lefoglalni ezt a szobát.

kutyaval vendeghazban 01

kutyaval vendeghazban 02

kutyaval vendeghazban 03

Rólunk

Léböjt, léböjtkúra, böjt, méregtelenítés, Buchinger-, és Mayr-kúrák: Vitalizáló Vendégház, Visegrád. Böjtölésre válaszd az elsőt és az eredetit Visegrádon. 1995 óta több száz elégedett vendég! Böjtvezetőnk 22 éves gyakorlata és állandó jelenléte biztosíték a sikeres kúrához!

Kapcsolat

Visegrádi Vitalizáló Vendégház, Arádi Antónia kúravezető

2025 Visegrád, Feketehegy u.

Tel: (+36) 20 / 9280514
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél

Ne maradjon le a Vendégház akciós turnusairól, iratkozzon fel hírlevelünkre!