Orvosi vizsgálat

2019. áprilistól dr. Lakatos Anna elvállalta a vendégház tevékenységéhez kapcsolódó orvosi feladatok ellátását, az új vendégek helyszíni orvosi vizsgálatát (hozott leletek alapján), illetve a korábbi böjt kúrán résztvevő vendégek vérnyomásának mérését, orvosi vonatkozású kérdéseik megválaszolását, stb.

dr lakatos anna 01Dr. Lakatos Anna bemutatkozása

"Aneszteziológus-intenzív terápiás és nefrológus szakorvos, táplálkozási szakértő vagyok. Jelenleg érdeklődési köröm a klinikai munkám mellett a túlsúlyosság és következményeinek, kísérőbetegségeinek kezelésére irányul.

Kimagasló eredményt az INSUMED módszerrel érem el, amely az azonos nevű német cég által kifejlesztett orvosi diétás rendszer. Bővebbet a dietaktika.hu honlapon találsz rólam és a módszerről.”

Dr. Lakatos Anna bemutatkozásának folytatása >>

Rólunk

Léböjt, léböjtkúra, böjt, méregtelenítés, Buchinger-, és Mayr-kúrák: Vitalizáló Vendégház, Visegrád. Böjtölésre válaszd az elsőt és az eredetit Visegrádon. 1995 óta több száz elégedett vendég! Böjtvezetőnk 22 éves gyakorlata és állandó jelenléte biztosíték a sikeres kúrához!

Kapcsolat

Visegrádi Vitalizáló Vendégház, Arádi Antónia kúravezető

2025 Visegrád, Feketehegy u.

Tel: (+36) 20 / 9280514
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél

Ne maradjon le a Vendégház akciós turnusairól, iratkozzon fel hírlevelünkre!