Kérlek, fogadj örökbe!

Vendégházunk rendszeres támogatója a Váczikai Cerberus Alapítvány állatmenhelyének. Kérem, segítse Ön is a paksi állatmenhely gondozásában élő 250 kutyus életben maradási esélyeit egy-egy kutyus "örökbefogadásával"!

Bizonyára Ön is tisztában van azzal, hogy egy hagyományos örökbefogadás milyen felelősséggel jár: az állatról folyamatosan gondoskodni kell, sétáltatni, orvosi ellátásban részesíteni, nyaraláskor elhelyezni...

Arádi AntóniaEzen örökbefogadási program keretében viszont fenti terhektől mentesülve, a kiválasztott kutyust egy jelképes, havi (3.000-10.000 Ft) rendszerességgel érkező adománnyal támogatná, sorsát követhetné.

Ilyen elhatározásáról kérem, hogy keresse a Menhely tulajdonosát, vezetőjét: Gál Tiborné, Erzsikét (mobil: 70-945-0612, e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) aki a megfelelő örökbefogadási szerződést elkészíti és elküldi Önnek.

A támogatás összege természetesen adójóváírásra jogosít, melyről az év végén a menhely – ha igényli - igazolást állít ki.

A kutyusok nevében is nagyon köszönöm pozitív döntését:

Arádi Antónia