Hajdina köretként

Egy vagy két csészényi átöblített hajdinát kétszer annyi vízben felteszünk főni, kevés tengeri só és vegamix hozzáadásával, forrástól számított 20 perc múlva kész.

(Vastag falú lábosban, a legkisebb fokozaton kell főzni, fedő alatt.)

Érdemes nagyobb mennyiséget készíteni, hűtőben több napig is eláll.

Fogyasztás előtt az egy étkezésre szánt adagot megmelegítjük (mikróban) és csak ez után teszünk rá olívaolajat és jó sok petrezselymet.

Rólunk

Léböjt, léböjtkúra, böjt, méregtelenítés, Buchinger-, és Mayr-kúrák: Vitalizáló Vendégház, Visegrád. Böjtölésre válaszd az elsőt és az eredetit Visegrádon. 1995 óta több száz elégedett vendég! Böjtvezetőnk 22 éves gyakorlata és állandó jelenléte biztosíték a sikeres kúrához!

Kapcsolat

Visegrádi Vitalizáló Vendégház, Arádi Antónia kúravezető

2025 Visegrád, Feketehegy u.

Tel: (+36) 20 / 9280514
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél

Ne maradjon le a Vendégház akciós turnusairól, iratkozzon fel hírlevelünkre!